Gelukwensen uit alle lagen van de samenleving voor de jarige politicus R.R. Venetiaan

Politicus Runaldo Ronald Venetiaan geboren op 18 juni 1937 is vandaag zijn 84ste geboortejaar ingegaan. De jaardag werd in stilte gevierd. Niet zozeer vanwege het Coronavirus, dat op alles een domper heeft gelegd, maar meer vanwege zijn schuwheid of andere reden, voor feest op zijn jaardag en andere hoogtijdagen met een persoonlijk karakter.

Belangstelling en vreugde

Het heeft de politicus, gewezen voorzitter van de Nationale Partij Suriname en drievoudig President van de Republiek Suriname echter niet ontbroken aan felicitaties en gelukwensen uit alle geledingen van de samenleving. De NPS heeft belangstelling en vreugde getoond in de jaardag haar Erevoorzitter.

Blakend van gezondheid

Menig partijlid is teleurgesteld omdat zij vanwege het Coronavirus, hun politieke lieveling geen stevige brasa kunnen geven. “Gelukkig geniet de beresterke man en zijn echtgenote van een goede gezondheid”HD —

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: