Ook Pakkitow helpt de mens in nood

Stephano “Pakittow” Biervliet nam het initiatief om mensen die het in deze moeilijke tijden niet zo breed hebben, de sociaal zwakkeren vooral, tegemoet te komen met groenten-pakketten. “Ook omdat er een lockdown is nu, mensen kunnen niet werken, dus ik doe mijn bijdrage in de vorm van pakketten met groenten voor een hele week. Ik heb zowat 120 mensen kunnen helpen vandaag, gratis gesponsord door Krishan Rambharse, en ik heb de distributie gedaan. In het pakket zit er antroewa, kaisoi, soepgroenten en bonen, peper en meer. Ik heb gewoon verschillende buurten aangedaan waar ik weet dat mensen het goed kunnen gebruiken. Kijk, we moeten allemaal elkaar nu helpen, het zijn toch moeilijke tijden, en al heb ik nul zetels, ik zal me altijd blijven inzetten voor ons land. Suriname eerst, zoals ik altijd zeg. De overheid doet al niet erg veel voor de bevolking, en dit zijn de moeilijkste tijden ooit. Help elkaar, en ik zal me zeker blijven inzetten.”

Hieronder ziet u enkele indrukken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: