BREAKING: Hoofdstembureau Paramaribo verstuurt finale documenten naar het CHS

Advies voor herstemming op RR niveau op bepaalde locaties

Het Hoofdstembureau Paramaribo heeft niet lang terug haar openbare zitting gehouden.

Het bezwaarschrift van de NDP is behandeld. Op vele punten is aangegeven dat het bezwaar op de stemlocatie geuit moest worden. Het hoofdstembureau heeft wel een advies uitgesproken voor een hertelling op stembureaus waar er verkeerde RR stembiljetten werden geleverd. Nadat het bezwaar was behandeld heeft de voorzitter van het Hoofdstembureau Paramaribo, Mike Nerkust het proces verbaal getekend, samen met alle leden van het Hoofdstembureau Paramaribo.

De 13 dozen worden volgens hem nu verstuurd naar het Centraal Hoofdstembureau onder politiebewaking.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: