Saamaka 12 Lo wil af van politiek benoemde granmans

De Saamaka 12 Lo feliciteert hierbij de politieke partijen VHP, Abop, NPS en PL voor de behaalde successen op de verkiezingen van 25 mei jl. Ook bedanken zij de totale Surinaamse gemeenschap, met name de binnenlandbewoners, voor hun verstandige keuze. “Zij hebben hiermee Suriname bevrijd van 10 jaar dictatuur van de NDP onder leiding van Desi Bouterse en zijn redimusu-adviseurs, Eddy Jozefzoon, Salomon Emanuels en Edgar Dikan. Desondanks willen we er ook aan herinneren dat nog niet alle delen van Suriname zijn bevrijd van de juk van de NDP.”

“Het district Brokopondo en Boven-Surinamegebied leiden nog steeds onder het gezag van de aan de NDP-gelieerde granman Albert Aboikoni. De nieuwe regering moet er rekening mee houden dat niet alleen het kustgebied, maar het hele land moet worden bevrijd van de NDP-dieven, -criminelen en politiekbenoemde granmans.”

De komende dagen zal Saamaka 12 Lo het publiek nog meer informeren over de schade die NDP-granman Albert Aboikoni heeft veroorzaakt sinds Bouterse hem onrechtmatig heeft benoemd in 2018. De Saamaka 12 Lo wil derhalve een beroep doen op de komende regering om het besluit en de keuze van de meerderheid van de Saramakaners te erkennen, zoals ze dat doen met de stemkeuze van het Surinaamse volk. “Ze moeten erop bedacht zijn dat de geestelijke wereld hem op precies dezelfde manier zal straffen als ze dezelfde fout maken als de NDP.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: