Formele uitslag Nickerie: 4 zetels voor VHP

Vrijdag heeft het hoofdstembureau van Nickerie een openbare vergadering gehouden. De resultaten zijn formeel bekend gemaakt. In het rijstdistrict heeft de VHP 4 zetels behaald. De kandidaten zijn volgens de lijstvolgorde gekozen. Lijsttrekker Harriete Ramdin heeft 3.694 behaald. Zij had bij de vorige verkiezing ook de meeste stemmen, maar kwam niet binnen. Nisha Jhakry volgt haar op met 3.584 stemmen. Op nummer 3 staat Mohamed Gowrie met 2.583 stemmen. Als vierde is Stephen Madsaleh met 1.068  binnengekomen. Jitendra Kalloe op nummer 5 behaalde 854 stemmen. Hij is niet herkozen. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Kalloe dat hij het volk van Nickerie wilt feliciteren met het resultaat. De partij heeft 4 zetels en dat is belangrijk. De problemen in het disctrict kunnen nu daadwerkelijk aangepakt worden. Kalloe geeft aan dat hij ook zonder in het parlement te zijn, zal blijven opkomen voor het Nickeriaans volk. De partij heeft ook aangegeven dat er meerdere functies zijn die bij een nieuwe regering ingevuld moeten worden. “Ik blijf natuurlijk beschikbaar voor de partij. In ieder geval wil ik een ieder feliciteren met het behaalde resultaat. Het echte werk zal nu beginnen.”

SAM

error: Kopiëren mag niet!