Persbericht van de Mediacommissie van VHP-Nederland

De mediacommissie van VHP Nederland uit in een persbericht haar bezorgdheid over de recente ontwikkelingen in Suriname.

Met gevoelens van zorg hebben wij kennis genomen van de recente ontwikkelingen in Suriname. Berichten van de voorzitters van de 4 politieke partijen in Suriname VHP, ABOP, NPS en de PL , die op grond van de tot nu toe getelde stemmen in totaal 33/34 zetels hebben verworven bij de onlangs gehouden verkiezingen maar nog steeds geen uitsluitsel krijgen over de definitieve uitslag van de gehouden verkiezingen laten ons met een bezorgd gevoel achter. Dit gevoel van zorg wordt versterkt door de elkaar tegensprekende verklaringen van de autoriteiten in Suriname.

Het gehele bericht is hieronder te downloaden:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: