Lionsclub PARWANI verdeelt Ramadan-pakketten

Lionsclub PARWANI heeft afgelopen dinsdag pakketten uitgedeeld aan een aantal daarvoor in aanmerking komende sociaalzwakkeren uit onze samenleving. In totaal heeft de club in dit verband ruim 50 voedselpakketten, inclusief kip, bezorgd. De huidige Parwani President, Mr. Ronny Oemar, heeft met zijn team, zoals elk jaar weer het geval is, een uitstekende job gedaan. De moslims bevinden zich nu bijna aan het eind van de maand Ramadan en het is een goed moment om dan pakketten uit te delen. De pakketten zijn mede bekostigd met de financiële middelen verkregen uit donaties vanuit de samenleving. Parwani bedankt dan ook alle donateurs die deze geste hebben mogelijk gemaakt. Op de foto enkele momenten bij het overhandigen van de pakketten door Lion Banwarie en Prem Ramautar    

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: