Talentvolle Darshan Ganesha Sardjoe

De 11 jarige Darshan Ganesha Sardjoe is een talenvolle jonge Surinamer met musiceren als hobby en talent. Zus Ghauri Sardjoe geeft aan in een interview met Dagblad Suriname dat Darshan de zoon  is van Soerish Sardjoe en Anuradha Sardjoe –Sampat. “Hij wil later politieagent worden. Hij kan drummen en bongo spelen hoewel hij nooit op les heeft gezeten. Heel jong al begon hij met de eetlepel. Soms werd me moeder echt boos op hem. Broer Pravish Sardjoe zit ook in de muziekwereld, maar niet dat hij hem iets leerde. Soms gaf hij mooie schijn op de drum waardoor de broer werd verrast. Soms krijgt hij ook op feestjes de kans om zijn talenten te tonen en dit wel zonder te oefenen. We kunnen spreken van een gave en erfenis van moederszijde van de  familie waarbij de meesten actief zijn in de muziekwereld” aldus de zus. Zodoende wenst de 11 jarige ook ooit actief bezig te zijn in de muziekwereld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: