Recreatieoorden blijven gesloten

De verschillende recreatieoorden blijven vooralsnog gesloten. In samenspraak met de districtscommissarissen is besloten deze gelegenheden in de districten voorlopig nog niet open te stellen. Zeker de oorden die zich bevinden in de risicogebieden (grensgebieden). Volgens Rachel Koningsbloem-Pinas, directeur Toerisme van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HIT), zal spoedig zal bekend worden gemaakt wanneer zulks zal plaatsvinden.

Voor de touroperators en -gidsen geldt dat die city tours in Paramaribo mogen houden, voor groepen niet groter als 10 personen, met inachtneming van alle COVID-19 richtlijnen. De entertainmentindustrie mag vooralsnog geen grootschalige evenementen waar grote groepen mensen op afkomen, organiseren. Het aantal van 50 personen op een locatie mag niet overschreden worden.NII

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: