Tamil-film Oh My Kadavule krijgt remake in Hindi

Ashok Selvan en Ritika Singh’s Tamil-film Oh My Kadavule kwam dit jaar uit op Valentijnsdag. De film won de harten van mensen en kreeg een goede reactie van het publiek.

Makers van de film zijn nu van plan de film opnieuw te maken in het Hindi en zijn er al mee begonnen. Ashok Selvan, acteur en producent van de film bevestigde tijdens een gesprek met een nieuwsportaal dat ze van plan zijn een Hindi-remake van hun film te maken en dat ze momenteel in gesprek zijn. Hij zei dat het te vroeg is om castdetails te onthullen.

Regisseur Ashwath Marimuthu maakte zijn debuut met Oh My Kadavule. Hij zal ook de Hindi-versie regisseren en zal binnenkort hierover een officiële aankondiging doen.

Oh My Kadavule is een romantische fantasy-komediefilm. De film draait om een ​​jonge man die trouwde met zijn jeugdvriend. Als het leven ingewikkeld wordt, krijgt hij een gouden kaartje om zijn lot te herschrijven. Ook Vani Bhojan is in de film te bewonderen en Vijay Sethupathi heeft er een speciale verschijning in.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: