Lafhartige man bedreigt Soeshma Bahadoer

Met grote afschuw heeft de VHP kennis genomen van intimidatie en bedreiging door een lafhartige man aan het adres van Soeshma Bahadoer, VHP kandidaat voor het district Para. De VHP verwerpt met klem deze afschuwelijke en lafhartige daad en zal er alles aandoen om gerechtelijke stappen te ondernemen tegen deze lafhartige man. Tot nu toe is het de partij gelukt kalmte en rust te bewaren. De VHP doet een dringend beroep op de leiders van politieke partijen, erop toe te zien dat aanhangers zich niet schuldig maken aan vandalisme en banaliteiten.    

Het is de zoveelste keer dat VHP’ers worden belaagd en bedreigd door aanhangers van een bepaalde politieke partij. Ofschoon Soeshma en haar man behoorlijk aangedaan zijn door deze lafhartige bedreiging en belaging slaagde ze erin hun kalmte te bewaren en het juiste besluit nam om aangifte te doen tegen de lafhartige belager. De aangifte is inmiddels gedaan.

Gisteravond dinsdag 12 mei omstreeks 21.00 uur zijn op 5 locaties banners geplaatst. Zo ook op de kruising van Meursweg-Kennedyweg. Vanmorgen 13 mei werd Soeshma Bahadoer gebeld om vergunning op te halen op districtscommissariaat Para. Op weg naar het districtscommissariaat zag zij dat een banner was vernield, ze dacht dat de banner vernield was door een omgevallen manjaboom.

In de middag tegen 15.00 uur reed zij naar de plek om de banner te herstellen, ze waren nog bezig de banner te herstellen en op dat moment stopte een donker grijze Ford Ranger en de bestuurder begon intimiderende uitspraken te doen en schuttingtaal te gebruiken. Hierbij een video-link: https://youtu.be/w_1v2rCzyKM

Op een gegeven moment stapte de bestuurder uit de auto en begon het gezin van Soeshma te intimideren en te bedreigen. De man van Soeshma sprak de bestuurder aan om zulks niet te doen. De bestuurder dreigde de echtgenoot van Soeshma Bahadoer dood te schieten: “mo soet yu kierie dalijk, a banner dies no moes de dja moro, poereng”. Hij probeerde bovendien de banner eruit te trekken.

VHP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: