Politie Kwatta houdt 30 lockdown-overtreders aan

De politie van Kwatta heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 9 mei in totaal 30 lockdown-overtreders op de openbare weg staande gehouden en overgebracht naar het bureau. Op Kwatta is het haast elke dag zo dat mensen zich niet houden aan de maatregelen van de lockdown in verband met Covid-19. Deze overtreders werden zaterdagochtend om 6.00 uur vrijgelaten. In de nacht van donderdag op vrijdag 8 mei had de politie 28 lockdown-overtreders aangehouden, onder wie 5 vrouwen. De politie zegt dat zij niet exact om 20.00 uur starten met de overbrenging. Gedurende een uur krijgen de mensen de gelegenheid om hun huis te bereiken. Indien zij zich na 21.00 uur toch nog op straat bevinden, worden zij overgebracht en worden zoals eerder vermeld de volgende ochtend vrijgelaten.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: