Jampa ontvlucht uit PID

De gedetineerde, Vincent Jampa heeft op donderdag 30 april omstreeks 11.00 uur zijn kans schoon gezien om uit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID) te ontsnappen.

Deze gedetineerde is door de kantonrechter veroordeeld tot een gevangrnisstraf van 15 jaar wegens doodslag op het slachtoffer Alex Riley. Het slachtoffer werd op 1 januari 2018 aan de Doewatrastraat te Munder doodgeschoten. De 37-jarige veroordeelde was na het schietincident voortvluchtig. Op zondag 19 februari 2018 werd de verdachte door de recherche van Oost in het Lawagebied aangehouden. De kantonrechter heeft Jampa voor doodslag veroordeeld tot 15 jaar onder aftrek.

Het is vooralsnog niet bekend hoe hij zijn vlucht mogelijk heeft gemaakt. De politie en de penitentiaire ambtenaren zijn momenteel bezig met de opsporing van de gedetineerde Jampa.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: