Burgemeester Liverpool wil dat de Premier League stopt

Als de Premier League in de komende maanden wordt uitgespeeld, is het een formaliteit dat Liverpool voor het eerst sinds 1990 de landstitel binnen haalt. Maar de burgemeester van de stad van de koploper heeft een ander advies aan de Engelse voetbalbond…

„Het is in mijn ogen het beste om de competitie te beëindigen”, zegt Joe Anderson tegen de BBC. „Want zelfs als de resterende wedstrijden achter gesloten deuren gespeeld worden, zullen zich talloze fans van Liverpool rondom Anfield Road en in de binnenstad verzamelen.”

Volgens Anderson maakt de politie in Liverpool zich daar al grote zorgen over. „Als er voor, tijdens en na de wedstrijden van Liverpool zoveel mensen op de been zijn, wordt het voor de autoriteiten haast ondoenlijk om alle mensen uit elkaar te halen en het social distancing toe te passen. Dat zou lachwekkend zijn.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: