Politieke Profielen: Melinda Bouguenon (DA’ 91)

Mijn naam is Melinda Bouguenon. Geboren op 8 juni 1974. Dus 45 jaartjes jong. Ik ben onderwijzeres van beroep en heb gefungeerd als schoolleider in de binnenlanden van ons geliefd Suriname en thans werkzaam op 2 scholen te Commewijne.  Ik ben gezegend met 4 lieve kinderen, 3 meisjes en 1 jongen en mag mezelf met trots grootmoeder noemen van 1 kleindochter. Mijn hobby’s zijn naar muziek luisteren, koken en bakken, lezen, knutselen en observeren. Ja, observeren!

Ik zit in de meest integere en transparante politieke partij. De partij met Daadkracht en Ambitie. De partij die je precies zegt hoe zaken in elkaar zitten en geen blad voor de mond neemt. En die politieke partij is DA’91.
Ik woon en werk in het District Commewijne.  Ik ben gekozen door DA’91 als DNA kandidaat omdat men in mij ziet een vrouw die zelfverzekerd is, een doorzetter. Een vrouw die daadkracht heeft en resultaatgericht te werk gaat. Daarom ben ik ook de lijsttrekker van mijn partij. Dus kandidaat NR 1 op de LIJST.

Waarom gekozen voor politiek?
Soms wanneer je aan de kantlijn zit en dingen verkeerd ziet gaan, heb je altijd een mening hoe het beter kan en moet. Daarom is het nu de tijd voor mij om de politiek in te stappen en daadwerkelijk mijn kennis en kunde te tonen om die veranderingen, met mijn partijgenoten, tot stand te brengen. Ik zei het eerder dat een van mijn hobby’s observeren is en heb dus niet zomaar voor DA’91 gekozen. Ik kan mezelf terugvinden in hun plan van aanpak.

Mijn doelstellingen in de DNA zijn ten eerste dat Suriname een land wordt met modern ontwikkelde burgers waarbij NIEMAND UITGEZONDERD WORDT. Dan praat ik ook over zij die in het binnenland woonachtig zijn. Om tot dit punt te komen moeten we eerst beginnen bij de gezondheidszorg en dat vanaf de zwangerschapsperiode. 
Moderner onderwijs (gestructureerd).
Werkgelegenheid creëren. 
Toegang tot een stuk land, hetzij voor agrarisch of woningbouw (sterk en jong ondernemerschap).
Huisvesting.
Veilige buurten en grenzen.
Sterke instituten.
En het allerbelangrijkste een EERLIJK EN TRANSPARANT BESTUUR hebben. En natuurlijk gaan voor een STERKE MUNT.

Daarom zeg ik aan de Surinamers:  u verdient beter. Kies 25 mei 2020 voor Daadkracht en Ambitie. Kies voor Politiek Anders, omdat het Moet! Kies bewust! Kies voor DA’91.

error: Kopiëren mag niet!