Aanrijding tussen drie voertuigen aan de Anton Dragtenweg

De politie van Geyersvlijt kreeg zaterdag een melding van een aanrijding waarbij drie voertuigen betrokken raakten.

Kort voor de aanrijding reden de bestuurders Ricky D. en de bestuurder V.D. over de Anton Dragtenweg richting Mahonylaan en de bestuurder B.W. in de tegenovergestelde richting van de veroorzaker Ricky. Op een gegeven moment zou Ricky zijn voorrijder V.D. hebben ingehaald. Bij die inhaalmanoeuvre kwam de wagen van Ricky, een Toyota Vitz frontaal in botsing met de tegenligger B.W. waarin hij samen met de meerijder M.V. zat.

Na de frontale botsing is de wagen van de benadeelde B.W. tegen de wagen van V.D. aangekomen. Bij deze aanrijding raakten drie personen gewond te weten de veroorzaker Ricky, de tegenligger B.W. en de meerijder M.W.

Het trio werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Na medische behandeling werden de benadeelde B.W. en de meerijder M.W. heengezonden, terwijl de veroorzaker ter observatie werd opgenomen. Alle drie bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie heeft de voertuigen ter herkeuring in beslag genomen. Alle drie wagens hebben materiële schade opgelopen.

Saskia Bandhan


Foto’s van FP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: