Politie Brokopondo krijgt inspecteur Kensen als gpk

Inspecteur van politie Ruben Kensen is sinds woensdag 22 april geïnstalleerd als de gewestelijke politiecommandant (gpk) van Brokopondo. Deze functie was enige tijd vacant, nadat hoofdinspecteur van politie John Koorndijk met pensioen ging. Hij was de laatste gpk van Brokopondo. Op woensdag 19 september 2018 werd Koorndijk bevorderd in de naast-hogere rang als hoofdinspecteur van politie en hij kreeg toen de functie van gpk van Brokopondo. In regio Midden is commissaris van politie Ulrich Tjin Liep Shie de regiocommandant. Onder hem vallen inspecteur van politie Dawood Ashruf als gewestelijke politiecommandant van Wanica en inspecteur van politie George Randjitsing als de gewestelijke politiecommandant van Para.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: