Advocaat behartigt belangen gestrande passagiers in groepsapp

Advocaat Irene Lalji

Advocaat Irene Lalji zit in een whatsapp groep met ruim 150 personen. Nadat informatie haar bereikte dat er een SLM-vlucht op 20 april zal worden uitgevoerd, deelde zij dit in de groep. Hierbij zegt de advocaat dat zij ervan uit is gegaan dat deze informatie binnen de groep zou worden besproken. Lalji zegt de belangen van de personen in de groep te behartigen. In de groep deelt de advocaat ook wat ze heeft besproken met bepaalde autoriteiten. De informatie die Lalji deelde in de groep was dat een SLM-vlucht passagiers zal ophalen en dat de mogelijkheid bestaat voor KLM- of Tui-passagiers om mee te reizen. “De kosten hiervan zijn ongeveer 725 Euro”, laat de advocaat weten. Lalji heeft dit bekendgemaakt in de groep om te inventariseren wie hiervoor in aanmerking wilde komen, aangezien er voor 90 plekken ruimte was. De advocaat zegt dat ze echter werd overspoeld door appberichten van personen buiten de appgroep. Apps van over de wereld volgden, zodat haar telefoon vastliep en zij daardoor ook scheldapps ontving, omdat ze niet in staat was om te reageren. Ondertussen hebben de mensen hun namen opgegeven en deze zijn aan de SLM doorgegeven. Lalji zegt blij te zijn dat ze dit initiatief  heeft kunnen nemen om gestrande landgenoten bij te staan, maar zij benadrukt ook dat ze op geen enkele manier het Surinaamse consulaat vertegenwoordigt of enig financieel voordeel hieraan heeft.

RB

error: Kopiëren mag niet!