RBTO houdt drie verdachten met buitenboordmotoren aan


Leden van het Regio Bijstand Team Oost hebben op dinsdag 7 april een chauffeur en twee inzittenden aangehouden bij de controlepost te Stolkertsijver. Het gaat in deze om de 32-jarige bestuurder Orpheo W., Earl J. (33) en Rolenso K.(23).  De mannen reden vanuit de richting Marowijne gaande in de richting van Paramaribo.

Bij controle in het voertuig stuitte de politie op drie buitenboordmotoren. Bij ondervraging verklaarde het trio de motoren te hebben gekocht op Albina. Zij konden echter geen bewijs van de aankoop van de motoren overleggen.
De drie mannen zijn aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Het vermoeden bestaat dat de drie motoren van een misdrijf afkomstig zijn. Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Recherche Oost. De buitenboordmotoren zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Kps

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: