Door politie mishandelde security guard jeugdparlementariër Para

De mishandelde security guard A. is een jeugdparlementariër van Para. Hij zegt in gesprek met Dagblad Suriname dat dat hij de zaak heeft gelaten voor wat het is. Hij heeft geen medisch visum van de Spoedeisende Hulp (SEH) en is van oordeel dat er geen steekhoudend bewijs zal zijn. Op die bewuste avond van de mishandeling is A. overgebracht naar politie Latour en is van daaruit huiswaarts gestuurd. Vanwege de opgelopen verwondingen had hij geen kracht om aangifte te gaan doen bij OPZ en is hij ook niet meer geweest om behandeld te worden bij de SEH. Door de korpschef is op de Covid-19 persconferentie aangegeven dat de security guard zich zou hebben verzet. Dit berust niet op waarheid zegt de security guard. Hij heeft zich nimmer te hebben verzet. A ondervindt nog last van die mishandeling. Hij heeft nog pijn aan zijn lichaam.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: