Ms Top of the World Plus Size 2019 Evita Tjon A Ten haar bezoek aan Suriname

Evita Tjon A Ten, Ms Top of the World Plus Size 2019 was op bezoek in Suriname. Ze vertelt in een interview hoe het gedurende deze periode is geweest. Ze heeft Fotoshoots kunnen doen met Hedwig de La Fuente in de Palmentuin, en ook heeft zij met met Cliff San A Jong twee fotoshoots gedaan. Een in de studio met prachtige bruids- en galajurken van Lilly’s Fashion. Evita heeft een schilderworkshop mogen verzorgen bij G-Art Blok, van George Struikelblok. Er waren in totaal 42 deelnemers. Er waren meer deelnemers in de planning maar vanwege het Coronavirus zijn de workshops bij Mytilschool, Mama Joyce en de business training bij Nola Hatterman afgelast.  Evita geeft mee, “ ik heb in de eerste week wel een top schema gehad alvorens de Coronavirus kwam. Het is desondanks een inspirerend bezoek geweest. Suriname zit vol talent, wat ik nog zou willen delen met de vrouwen is: wees trots op je lichaam, zorg goed voor jezelf, let op je voeding, want je lichaam daar moet jij je leven mee doorbrengen” aldus Ms Top of the World Plus Size 2019.

error: Kopiëren mag niet!