Vuurwapen politieman gaat af in dienstauto

De politie van Wanica is woensdagmorgen in verband met een dievenmelding uitgerukt naar een adres aan de Ramcharanweg. Een aangeefster verklaarde dat zij dieven had gezien, die bezig waren de woning van haar buurman te forceren. Zij sloeg alarm, waarna de verdachten de plaats hebben verlaten. De politiemannen die na de melding ter plaatse verschenen, zetten zich in om de zaak op te lossen. Eén van de politieambtenaren haalde zijn wapen tevoorschijn, terwijl hij nog in het voertuig zat en zette het op scherp. Echter ging plotseling een schot af in de dienstwagen. De buren weten niet wat voor schade het dienstvoertuig heeft opgelopen. Zij waren wel geschrokken toen het schot afging. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: