Sociaal Informatief project voorlichting prostaatkanker afgelast

De CEO van Skin Glanz,  Sima Jimidar,  is al een samenwerking aangegaan voor het grote sociaal- en informatie project: Voorlichting prostaat kanker. Sima geeft aan dat het project nu is geannuleerd vanwege de Corona Pandemie. Zij geeft aan dat gezondheid van de mens op de eerste plaats is. Als de situatie weer normaal is zal het project zeker weer voortgang vinden. Het was de bedoeling om op 20 april in KKF een lezing te houden met testonderzoek van prostaatkanker. Vervolgens op woensdag 22 april zouden zij het district Nickerie aandoen in het BIC-gebouw, eveneens met een test onderzoek. RSsigns & Prints zorgt voor ontwerp van de bijbehorende flyers. Het project had een sociaal karakter en zou geheel gratis uitgevoerd worden.  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: