Secretaresse positief geteste diplomaat is vrouw van parketwachtambtenaar

De secretaresse van het achtste positief geteste Coronavirus slachtoffer, een diplomaat, is echtgenote van een agent, te werk gesteld op de afdeling Parketwacht. Nadat dit woensdag duidelijk werd, hebben de agenten van deze afdeling aan de bel getrokken. De politieman in kwestie, P., werd terstond naar huis gestuurd. Hij mag voor twee weken de werkvloer niet bezoeken. Het is vooralsnog niet bekend of hij en zijn vrouw, de secretaresse van het achtste slachtoffer, besmet zijn. Beide personen zijn in thuisquarantaine geplaatst. De agenten hebben na het vertrek van deze collega de werkzaamheden normaal voortgezet. Zij hebben voorzorgsmaatregelen getroffen. Verder werd ook gezegd dat hun collega gezond aan het werk aanwezig was. Voor de veiligheid van de overige politiefunctionarissen heeft de leiding besloten om deze agent twee weken thuis te parkeren in afwachting van het medisch onderzoek.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: