Geen sterke drank meer in bepaalde winkels van Para

Naar aanleiding van klachten die geuit zijn door dorpsbesturen en omwonenden, heeft de districtscommissaris van Para, Armand Jurel, vier vergunningen voor de verkoop van gedistilleerd in fabrieksverpakking ingetrokken. Deze winkels mogen geen alcohol meer verkopen, ook niet in fabrieksverpakking.

Koppige medeburgers geven geen gehoor aan het samenscholingsverbod, dat de strijd moet aanbinden tegen het coronavirus. Ondanks het verboden is, om zich voor de winkels op te houden met alcohol houdende dranken, verkeren mensen soms in kennelijke staat van dronkenschap en zijn tot last van anderen.

Naast het intrekken van de vergunningen voor de verkoop van gedistilleerd in fabrieksverpakking, is ook beslag gelegd op de uitgestalde dranken. Deze zijn in dozen verpakt en verzegeld achtergelaten in de opslagmagazijnen van de winkeliers.

Jurel heeft afspraken met de politie om extra surveillances uit te voeren. Tegen mensen die zich voor de winkels ophouden zal meteen worden opgetreden. De burgervader adviseert de gemeenschap, om vanwege het gevaar van besmetting liever thuis te blijven.

error: Kopiëren mag niet!