Politie Latour treedt op tegen hangjongeren voor winkels

De politie van Latour heeft maandagavond opgetreden bij diverse winkels aan de Latourweg en te Pontbuiten. Dit, vanwege samenscholing van groepen hangjongeren. De politie heeft als preventie bepaalde maatregelen toegepast om deze hangjongeren bij de winkels te verwijderen. Naar zeggen van de politie hebben zij geen waarschuwingsschoten gelost. Zulks was op dat moment niet nodig. De bedoeling van deze actie is om de groepen op hun verantwoordelijkheid te wijzen en hen op basis daarvan te verwijderen. Die opdracht is ook uitgevoerd, zegt de politie aan Dagblad Suriname. Het is wel gebleken dat enige tijd nadat de politie van de plaats vertrok, enkelen uit de groep weer bijeen zijn gekomen. De politie doet nogmaals een beroep op de samenleving om hun eigen veiligheid en ook die van anderen niet in gevaar te brengen en niet onnodig over straat te hangen. De politie zal erop toezien dat deze gedraging achterwege wordt gelaten.

Saskia Bandhan  

%d bloggers liken dit: