Suriname doet ook mee aan ‘Stay at Home Challenge’

De meeste voetballers zitten momenteel in quarantaine of zelf-isolatie en dat heeft voor een nieuwe trend op de sociale media gezorgd: de ‘Stay at Home Challenge’. Ook de Surinaamse voetballers doen mee aan deze challenge. Het opzet hiervan is duidelijk. Zo is het de bedoeling om je zelf te filmen terwijl je een rolletje wc-papier hooghoudt. Heel wat Surinaamse voetballers deden inmiddels mee. En ook de vrouwelijke voetballers konden niet achterwege blijven. Op facebook verschenen een aantal video’s hoe de dames van Transvaal het rollertje wc-papier hooghouden. De dames hebben het rolletje dan wel perfect onder controle. De dames zijn inmiddels met een tweede challenge gekomen, waarbij ze een fleswater op hun voorhoofd balanceren. Zo nomineren ze hun ploeggenoten om de challenge ook aan te gaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: