Afgelopen 24 uur dertig mensen in Nederland overleden door corona

In Nederland zijn de afgelopen 24 uur dertig mensen mensen overleden als gevolg van het coronavirus. Dat meldt het RIVM. Het aantal dodelijke slachtoffers staat daarmee op 106. De leeftijd van de overledenen ligt tussen 63 en 95 jaar.

Sinds gisteren zijn 534 mensen positief getest op covid-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 2994. Onder hen zijn 725 mensen die in de zorg werken. Zij worden vaker dan andere groepen getest. In totaal zijn 643 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.

Noord Brabant telt 1012 besmettingen. Daarna zijn de meeste positief geteste mensen gemeld in Zuid-Holland (405), Limburg (366) en Noord-Holland (353). Het werkelijke aantal besmettingen met covid-19 ligt hoger dan het aantal meldingen in deze update, omdat niet meer iedereen met mogelijke besmetting getest wordt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: