Informatie van het Ministerie van Arbeid

De VP Ashwin Adhin heeft op de derde Covid-19 persconferentie verduidelijkt dat voor overheidsambtenaren vanwege de vervroegde paasvakantie speciale voorzieningen zullen worden getroffen, en de minister van Arbeid deed een beroep op de particuliere sector om eveneens  voorzieningen te treffen voor veilige en hygiënische werkplekken en werk-attitudes, en het thuiswerken waar mogelijk te bevorderen. Aan de hand van risicoanalyses kunnen werkgevers maatregelen doorvoeren om overdracht van ziekte op de werkplek te voorkomen.
Werknemers met griepverschijnselen moeten thuis uitzieken en kunnen al met een foto van een attest volstaan in eerste instantie. Het ministerie van Arbeid heeft zelf ook een aangepaste dienstverlening waarbij personen-contact zoveel mogelijk wordt vermeden. Alles dat telefonisch kan, of per email, dient tot nader order op die manier te geschieden. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: