Leicester City getroffen door coronavirus

Leicester City heeft donderdagochtend bekendgemaakt dat drie spelers buiten de selectie worden gehouden omdat ze mogelijk besmet zouden zijn met het coronavirus.

‘We hebben een paar spelers die symptomen en tekenen van het coronavirus hebben vertoond. We hebben de procedures gevolgd en uit voorzorg zijn ze weggehouden van de ploeg’, liet clubcoach Brendan Rodgers weten.

‘We hebben een fantastische medische staf hier bij de club die de spelers, de staf en iedereen begeleidt. Het is vrij duidelijk gemaakt waar we op moeten letten’, vervolgde Rodgers. Onduidelijk is om welke drie spelers het gaat.

Woensdagavond werd al bekendgemaakt dat de selectie van Juventus in thuisisolatie is geplaatst nadat bij verdediger Daniele Rugani het coronavirus is vastgesteld. Donderdagochtend kwam daar het nieuws bij dat ook de spelers van Real Madrid in quarantaine moeten. Zij hebben mogelijk contact gehad met een speler van de basketbalselectie van de club die inmiddels positief is getest op het virus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: