Echtpaar Tahal – Achaibersing gehuldigd voor diamanten huwelijk

Op donderdag 20 februari heeft het echtpaar Tahal- Achaibersing hun 60 jarig huwelijksjubileum herdacht. Uit handen van Adjunctdistrictssecretaris L. Bouterse heeft het echtpaar de gebruikelijke enveloppe ontvangen.

Echtgenoot Tahal Harry Sriduth is geboren op 30 augustus 1933 te paramaribo en echtgenote  Achaibersing Tjanderwatie op 28 maart 1938. Harry en Tjanderwatie hebben elkaar op een feestje leren kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. Ongeveer elf maanden na de kennismaking besloten de twee geliefden in het huwelijk te treden. Het echtpaar is gezegend met 3 kinderen en 5 kleinkinderen.

Tahal heeft vijf jaren zijn krachten gegeven bij het Statistiek bureau en heeft vervolgens bij CLAD gewerkt tot na zijn pensionering. Zijn hobby’s zijn voetballen en knutselen. Mevrouw Tahal- Achaibersing heeft twee jaren gediend op een advocatenbureau en leest graag. Het echtpaar geeft aan dat het geheim om het huwelijk in stand te houden gebaseerd is op vertrouwen en begrip.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: