NDP-lid in de fout met Fake Nieuws

De NDP is bezig gefabriceerde app-berichten te verspreiden in een poging de VHP kwaad te doen. Op een doorzichtige manier is geprobeerd haatzaaiende informatie te plaatsen vanuit een niet bestaand Facebook account. De berichten zijn zichtbaar gemanipuleerd en elektronisch ‘ge-photoshopt’ met als doel verdeeldheid te zaaien en racisme aan te wakkeren.

Dit is een bekende strategie van de NDP, nu de partij op verlies staat in de opinie peilingen en geen inhoudelijk verweer heeft tegen 10 jaar corruptie en armoedebeleid. Met als hoogtepunt de heimelijke ‘diefstal’ van meer dan 100 miljoen SRD uit particuliere gelden die bij de Centrale Bank waren gedeponeerd. De Nieuwe VHP tolereert dergelijk a-nationalistische taal en gedrag van de NDP niet en zal dat bij elke gebeurtenis bloot leggen en ontmaskeren.

De VHP heeft intussen maatregelen genomen tegen de betreffende Facebook pagina van de NDP. Eerder nam de partij al stappen tegen de haat-pagina Faya Pepre Nieuws, die uiteindelijk door Facebook uit de lucht is gehaald. De partij zal ook aangifte doen tegen diegenen die de berichten hebben verspreid en zal niet aarzelen daarbij alle beschikbare juridische middelen te gebruiken. Dit is des te belangrijker om er zeker van te zijn dat er geen overheidsmiddelen of (semi-)overheidsbedrijven als Telesur worden gebruikt voor ondergrondse campagnes en mogelijke fraude bij de komende verkiezingen.

De Nieuwe VHP nodigt een ieder uit voor het juiste nieuws van de partij altijd de website van de VHP te raadplegen (www.vhp.sr) evenals de officiële Facebook pagina getiteld                                              Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP)

VHP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: