Vrouw beschoten bij mislukte roof

De politie van Santo Dorp kreeg in het weekend een melding van een mislukte roof, waarbij de daders op een vrouw hebben geschoten. Uit het onderzoek blijkt dat zaterdagochtend een echtpaar bezig was met een ritueel aan de Goede Verwachting bij het Saramaccakanaal. Bij terugkeer werd het echtpaar door twee criminelen, die hun gezichten hadden afgedekt, aangevallen. De slachtoffers hadden het al gauw door en haastten zich naar hun voertuig om snel weg te rijden. Het gelukte het echtpaar om weg te rijden, maar onderweg voelde de vrouw pijn aan haar linkerbeen. Bij het instappen hadden de criminele enkele schoten gelost, waarbij de vrouw was geraakt. Zij had het niet meteen gevoeld. Haar man reed met het slachtoffer naar de Spoedeisende Hulp, alwaar de gewonde vrouw medisch werd behandeld.  Het personeel van SEH heeft de politie van Munder ingeschakeld, die op haar beurt de zaak heeft overgedragen aan Santo Dorp, alwaar het feit zich heeft voorgedaan. Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar. De daders zijn nog onbekend.  Het onderzoek duurt voort. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: