Vertrekkende passagier aangehouden voor mishandeling

De recherche van regio Midden heeft op zondag 26 januari Robert H. (43) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden. Robert stond op het punt naar het buitenland te vertrekken en is op verdenking van mishandeling door de politie aangehouden.

Een slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen Robert en zijn broer. Volgens verklaring van de aangever is de broer een buschauffeur, die hem zou hebben afgetakeld. Na deze eerste mishandeling is hij op zijn woonadres opgezocht door de buschauffeur en Robert, die hem wederom mishandelde. Het slachtoffer liep een armfractuur op en moest medisch worden behandeld.

Door de aanhouding van Robert zijn de medische kosten door partijen buiten de politie om afgehandeld, waarna het slachtoffer heeft afgezien van de strafrechtelijke vervolging.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Robert in vrijheid gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: