Wereldreiziger Ricky Sewpersad schittert met Surinaamse vlag bij grootste Boeddhistische tempel ter wereld

Wereldreiziger Ricky Sewpersad is een reiziger van Surinaams komaf die overal waar hij komt, Suriname op een positieve manier promoot. Dit keer bezocht hij een paar Aziatische landen. In Zuid Korea kwam hij in contact met locals die ook niks over Suriname afwisten. “Ze vonden het interessant om meer te weten over Suriname”, vertelt Ricky Sewpersad. Na een tweedaagse stop in Maleisië vertrok hij richting Indonesië. In Java bezocht hij het grootste Boeddhistische monument: Borobudur. Weinig heiligdommen zijn zo indrukwekkend als de Borobudur op Java, Indonesië. Dit boeddhistische tempelcomplex werd gebouwd in de achtste eeuw en staat nu op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Na Java bezocht Ricky de eilanden Bali en Nusa Lembongan waar hij weer een leuke foto kon maken met de vlag. Op Bali heeft Ricky de duurste koffie ter wereld geproeft, gemaakt van ontlasting. Hierover zal hij een uitgebreide reportage laten zien op tv en zijn speciale facebookpagina “Never Stop Exploring “. Na Indonesië zal Ricky een korte stop maken in Singapore, dan een paar dagen in Nederland en vervolgens zal hij wederom Suriname aandoen. Begin februari zal hij een weekje verblijven in Suriname.

“Ik wil alle lieve volgers bedanken voor de mooie berichten; het doet me heel goed dat er veel mensen meegenieten van mijn reizen door middel van de foto’s en verslagen die ik plaats op mijn pagina; ik zal dit voor hun en mezelf blijven doen zolang het nog kan, aldus Ricky Sewpersad.

De grootste Boeddhistische tempel ter wereld in Java

error: Kopiëren mag niet!