“Mijn zoontje is bang”

Vrouw met drie kinderen overvallen

Twee gewapende criminelen hebben donderdag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Rostamkhanweg te Latour. Op dat moment was een moeder samen met haar drie kinderen thuis. Volgens deze moeder was zij met haar zoontje van 2 jaar in de slaapkamer. Op een bepaald moment liep zij uit de slaapkamer naar de woonkamer en op dat moment stond zij oog in oog met twee gewapende criminelen. “Giem a k…. moni, pe a mpp moni de”, schreeuwde één van daders tegen de vrouw. Een van de rovers hield de 2-jarige zoon onder schot en bedreigde hem te zullen neerknallen, indien de vrouw hen geen geld zou geven. Het slachtoffer heeft toen een tas inhoudende SRD 5.000, Euro 100 en belangrijke documenten aan de rovers overhandigd. “Ik wilde dat zij mijn kind met rust moesten laten. Ik ben nauwelijks een maand terug op het adres komen wonen en dan maak ik dit mee. De rovers zijn ervandoor met mijn huurgeld. Overal waar je ook gaat kunnen die “gasten” je overvallen. Nergens ben je veilig. Mijn zoontje is bang. Hij durft niet alleen te slapen”, aldus de aangeefster W.K. De politie heeft op het achtererf van het pand de buitgemaakte tas teruggevonden. De bescheiden lagen verspreid op de grond, echter ontbreekt het geld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: