Geen beroving op St. Ceciliaschool

Inspecteur Humphrey Naarden ontkent dat er een beroving op dinsdag 28 mei heeft plaatsgevonden op de St. Ceciliaschool aan de Ramgoelamweg. Wat Naarden wel wist te vertellen, is dat de politie van Latour op die bewuste ochtend een melding kreeg dat een vrouw bestolen is in een lijnbus in het ressort. De aangeefster raakte haar portemonnee kwijt. Volgens een getuige heeft een man de portemonnee uit de tas van de aangeefster weggenomen.
Vier leerkrachten Hockeyschool overvallen
Naarden zegt dat er maandagmorgen, dus een dag voor dit incident, inderdaad een beroving is geweest op de Hockeyschool. Vier leerkrachten stonden te praten toen zij overmeesterd werden door een gewapende crimineel. Deze verdachte heeft twee onderwijzeressen beroofd van hun mobiele telefoon. Na zijn daad verliet de rover de plaats met medeneming van de buit. De politie van Latour heeft het verdere onderzoek overgedragen aan recherche Kapitale Delicten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: