Cotino vraagt aandacht voor herstel oud schoolmeubilair

Verschillende scholen zitten overhoop met oud schoolmeubilair dat maar niet wordt afgevoerd en gerepareerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. “Er zijn frames van tafels en stoelen op de scholen en de scholen zitten ermee. Er is geen opslagruimte ervoor. Hierdoor zitten die dingen maar te vernielen”, zei NDP-parlementariër Rossellie Cotino, voorzitter van de vaste commissie Onderwijs, gisteren tijdens de begrotingsbehandeling in De Nationale Assemblee (DNA). De volksvertegenwoordiger stelt voor dat met een gezamenlijke aanpak van het ministerie van Defensie en de inzet van gedetineerden snel een project kan worden opgezet om deze tafels en stoelen weer bruikbaar te maken voor de kinderen in het onderwijs. Zij vroeg aandacht van onderwijsminister Lillian Ferrier hiervoor.
FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: