“Pingo” leert het niet af

De in vrijheid gestelde 46-jarige oplichter Vinodkoemar D. alias “Pingo” is op zondag 5 mei door de recherche van regio Midden wederom aangehouden. Deze man was op zaterdag 6 april door de politie van het ressort Livorno aangehouden en in verzekering gesteld omdat hij twee seniorenburgers had opgelicht.
Hij had de bejaarden opgelicht met geldbedragen in SRD. Nadat Vinodkoemar’s vader de bedragen had terugbetaald, werd hij na een week door het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.
Vinodkoemar had zijn lesje niet geleerd want na zijn invrijheidstelling ging hij door met zijn oplichtingspraktijken. Inmiddels hebben vijf benadeelden aangifte van oplichting tegen Vinodkoemar gedaan bij de recherche van Politie Regio Midden. Vinodkoemar werd opgespoord en op 5 mei aangehouden door de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld ter zake oplichting.
Het vermoeden bestaat dat Vinodkoemar meer personen opgelicht heeft dan die vijf die reeds aangifte hebben gedaan. De recherche van Regio Midden, gevestigd op het politiebureau De Nieuwe Grond , roept andere benadeelden op om contact te maken met de afdeling indien zij ook aangifte willen doen. Deze afdeling is te bereiken op het nummer 582050.

“Pingo” leert het niet af

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: