Sarwan na kappartij aangehouden en opgesloten

De 28-jarige Sarwan, G. is op donderdag 25 april door de politie van het ressort Santo Boma aangehouden. Na een melding van het Command Center van een kappartij bij een winkelpand in het district Wanica, deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Daar troffen zij het slachtoffer Robby, S. aan. Hij had een kapverwonding aan zijn linker arm en linker oor. Per ontboden ambulance werd Robby afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, voor het verkrijgen van medische hulp. De verdachte Sarwan koos na zijn daad het hazenpad, maar met behulp van omstanders werd het adres van hem achterhaald. Hij werd kort daarna door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het scherp voorwerp waarmee Sarwan het slachtoffer gekapt heeft is nog niet terecht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd Sarwan, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: