Kapiteins Chinese trawler in verzekering gesteld

In de nacht van dinsdag 30 april op woensdag 01 mei is een Chinese visser trawler door de politie van de afdeling Maritiem in beslag genomen. Dit in verband met een strafrechtelijk onderzoek ter zake overtreding van de Visserij Wet. De politieambtenaren van de afdeling Maritiem zijn daarbij geassisteerd door collega’s van het politie ressort Centrum en de Surinaamse Kust Wacht. De door de politie en de Surinaamse Kustwacht gepleegde handelingen zijn geschied in opdracht van het Openbaar Ministerie.
Deze strafzaak is vervolgens voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude van de politie. De kapitein van de trawler en zijn vervanger zijn hangende het onderzoek door de politie van de afdeling Fraude in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De kapitein is de 37-jarige Pengfei, W. en zijn vervanger is de 40-jarige Quqiang, L.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: