Bee ziet in fistie prodo management probleem

De kosten van de reis naar de Ashantikoning zijn volgens Marinus Bee van de ABOP niet te rechtvaardigen. Aan hand van de keus om dit bezoek af te leggen leidt de politicus af dat de regering kampt met een management probleem. “Ik ga geen reis maken van 250.000 USD, niet eens naar de formele regering van Ghana, maar naar het traditionele bestuur, terwijl je kamp met subsidieproblemen voor kindertehuizen, je problemen hebt in de achterbuurten, zoals in Ramgoelam waar bepaalde wegen helemaal onder lopen. Die 18 miljoen voor de Palmentuin is mooi, maar behoort dat nu tot een dringende noodzaak ?” vraagt Bee retorisch. “We merken dat er problemen zijn bij de regering om vast te stellen wat de dringende noodzakelijke prioriteiten zijn”. Bee wijt deze gang van zaken aan populistische maatregelen. “Meneer Breeveld zou zeggen fistie prodo” benadrukt de politicus.
RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: