VHP brengt oriëntatiebezoek aan Kwamalasemutu

FB_IMG_1555752644874Een VHP delegatie onder leiding van VHP-voorzitter Chan Santokhi, bracht op woensdag 17 april een oriëntatiebezoek aan Kwamalasemutu. De VHP delegatie bestond uit tien personen. Ondervoorzitter Asis Gajadien maakte ook deel uit van die delegatie. De VHP delegatie werd verwelkomd door grootopperhoofd van de Trio’s, Asongo Alalaparu. Dit oriëntatiebezoek moet gezien worden in het licht van het voeren van propaganda voor de komende verkiezingen van 2020.
De granman heeft de VHP voorzitter verzekerd dat alle politieke partijen welkom zijn in Kwamalasemutu om propaganda te voeren, niemand wordt uitgesloten. De VHP voorzitter bedankte de granman voor de gelegenheid en zei onder meer dat de VHP zelfstandig en landelijk de verkiezingen ingaat. Daarom is het noodzakelijk dat de partij zich presenteert op het gehele grondgebied van Suriname alwaar Surinamers wonen.
De VHP wil een partij zijn voor alle Surinamers waar zij zich ook in het land bevinden.
VHP- voorzitter Chan Santokhi, legde uit dat de partij eerder in combinatieverband deelgenomen heeft aan de verkiezingen. De VHP voorzitter wilde nu persoonlijk vernemen en ervaren wat de specifieke noden van het volk zijn in het hele land. Na de ontvangst moest het grootopperhoofd naar Paramaribo afreizen voor medische controle. De granman heeft toen terstond vervangers aangewezen die de VHP delegatie verder heeft bijgestaan.
Er is een krutu belegd met de bewoners van het dorp. Het ontwikkelingsplan Kwamalasemutu dat in 2011 opgesteld is door het Institute for Graduate Studies, is inhoudelijk geëvalueerd. Gebleken is dat acht jaar later nog geen 10% van de activiteiten die zouden moeten leiden tot welzijn en welvaart van de dorpsbewoners, is gerealiseerd. De VHP voorzitter beloofde dat bij verkrijging van regeermacht, in ijltempo dit plan in z’n geheel zal worden uitgevoerd. Daar heeft u recht op, stelde voorzitter Santokhi.
VHP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: