SVB organiseert grootse Fifa-workshop

SVB-penningmeester Bidjai Mankoe
SVB-penningmeester Bidjai Mankoe
De Wereldvoetbalbond (Fifa) oganiseert op 10 en 11 april aanstaande een workshop in Suriname. Aan deze tweedaagse Fifa-infrastructure workshop in de Ballroom van Royal Torarica doen 24 landen mee uit de Concacaf-zone. “Dit wordt de grootste Fifa-activiteit ooit gehouden in Suriname”, zegt SVB-penningmeester Bidjai Mankoe aan Dagblad Suriname. Hij is een van de coördinatoren van dit evenement. Volgens Mankoe gaat deze workshop over infrastructuur. “Hoe moet je je gebouwen en stadions onderhouden. Maar ook hoe je je velden moet onderhouden, zowel de kunstgrasmat als natuurgrasmat. Voor elk onderdeel houdt een Fifa-deskundige een presentatie en training.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: