Spaarne Gasthuis Hoofddorp schenkt medische verbruiksartikelen aan NNC

Door tussenkomst van Ruud Klint en Ritha Notohardjo heeft het Spaarne Gasthuis Hoofddorp in Nederland 11 dialyse stoelen en een scope apparaat geschonken aan het Nationaal Nierdialyse Centrum(NNC)van het AZP. De officiële overdracht heeft plaatsgevonden op 12 maart in het Nierdialysecentrum aan de Picornistraat. ‘Met deze donatie kunnen wij ruim dertig patiënten erbij accommoderen’ zegt Glenn Uiterloo, operations manager van het NNC.
Dagelijks vinden er 48 dialyses plaats in het centrum aan de Picornistraat, dit aantal vermeerderd met die van de Henck Arronstraat resulteert in een totaal van gemiddeld op 130 dialyses per dag. Dr. Karima Farhat en mw. E.van Nes die deel uitmaken van het gasthuis, zijn op de hoogte gesteld door Ritha en Ruud over de bijzondere wijze waarop zorg wordt geboden in het NNC. Na het bezoek van de initiatiefnemers vorig jaar aan Suriname, is het NNC benaderd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: