VHP installeert kern te Magentaweg

Magentaweg 2Op 6 maart heeft de ondervoorzitter van de VHP, Asiskumar Gajadien, een kern geïnstalleerd in het ressort De Nieuwe Grond aan de Magentaweg in het district Wanica. VHP-voorzitter Chan Santokhi was ook aanwezig op vergadering maar moest eerder vertrekken vanwege andere verplichtingen. Verschillende sprekers hebben het goed opgekomen publiek toegesproken. RCT-voorzitter van De Nieuwe Grond, Krishan Thakoer, benadrukte dat de situatie in land steeds erger wordt. Volgens Thakoer gaan er nog steeds winkels en ondernemingen dicht, dus het verhaal van dat er meer winkels en ondernemingen bijkomen verwijst hij naar het rijk der fabelen. Hij haalde ook aan dat de rij- en voertuigenbelastingen doorberekend zullen worden in de prijzen van goederen en diensten, dus de mensen die geen auto’s hebben, betalen ook voor de rij- en voertuigenbelasting.
VHP-voorzitter gaf zijn gehoor te kennen dat u hier aanwezig bent om te beslissen over uw toekomst, u bent hier om te praten over hoe het zal gaan met het land. De keuze die u moet maken over 15 maanden zal gaan over de vernietiging of redding van het land. U gaat een keuze moeten maken tussen goed en kwaad. Dat kwaad zal omhuld zijn met een jas, een das, dat kwaad zal omhuld zijn met een pakket, dat kwaad gaat omhuld zijn met een grondpapier. Daarom gaan we u oranjebrillen geven om het kwaad te kunnen herkennen. De rijkdommen gaan naar een kleine groep van mensen. Het geld dat bestemd is voor jou, gaat elders. Er is bijna 580 miljoen US Dollars gespaard bij de Centrale bank van Suriname, om te zorgen dat jouw SRD sterk blijft, om te zorgen dat de commerciële banken voldoende steun kunnen krijgen van de Centrale Bank. Deze regering gaat de reserve die bij de Centrale Bank ligt weghalen, dat betekent dat er geen dekking zal zijn van de SRD. Als er geen dekking is van de SRD, zal de waarde van SRD dalen en de koers gaat stijgen. Jouw salaris stijgt niet, dus jij wordt armer en armer”, zei Santokhi.
VHP-ondervoorzitter Gajadien, gaf te kennen dat we nu meer dan ooit alert moeten zijn over de misleidingen van deze regering. “Deze regering gaat weer met populistische projecten komen. Ze gaan weer huizen beloven en na de verkiezingen gaat het volk weer met de gebakken peren zitten. Deze regering doet steeds aan misleiding, ze vertelt de samenleving dat als de VHP 28 zetels gaat behalen, zij met niemand gaan werken. Dat is helemaal niet waar, de VHP gaat met alle Surinamers werken.”

error: Kopiëren mag niet!