Forse geldbedragen in valuta en SRD uit kluis weggenomen

Een gezin aan de Commissarisweg is vrijdagavond zwaar benadeeld. Criminelen hebben de woning van dit gezin overhoop gehaald en hebben uit een kluis Euro 30.000, USD 10.000 en SRD 20.000 weggenomen. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met ene Reshma. Zij is de dochter van de benadeelde. Volgens Reshma waren zij rond 20.00 uur van huis vertrokken en kwamen rond 22.00 uur thuis aan. Tot hun schrik zagen zij dat hun woning compleet overhoop was gehaald. De benadeelde is snel naar zijn kamer geweest om te controleren of de kluis veilig was. De kluis was geforceerd en daaruit hebben de daders al het geld en waardevolle sieraden weggenomen. Volgens Reshma had haar moeder sieraden ter waarde van SRD 30.000 in de kluis bewaard. De politie werd ingeschakeld en heeft de aangifte opgenomen. De daders hebben enkele shutterglazen gelicht en het traliewerk geforceerd. Via die ontstane opening verschaften de daders zich toegang tot het pand. De politie is bezig de inbrekers op te sporen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Volgens Reshma wonen zij langer dan 38 jaren op het adres en hebben zijn nooit eerder zoiets meegemaakt. Ze gaf aan dat de rovers ervandoor zijn met alles wat haar vader in het leven had verdiend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!