Patholoog vindt geen sporen van misdrijf

Er zijn geen sporen van misdrijf aangetroffen op het lijk van de manspersoon, welke op 16 oktober door de politie van Calcutta werd aangetroffen. Het lijk lag langs de weg naar Coppename ter hoogte kilometer 81 en verkeerde in een verre staat van ontbinding. Het gaat in deze om een manspersoon van creoolse etniciteit, van wie de identiteit tot nu toe niet bekend is. De benen van het slachtoffer waren vastgebonden met een stuk laken. Op basis van deze bevinding vermoedde de politie in eerste instantie dat er sprake kon zijn van misdrijf. Nader onderzoek van de deskundigen terzake heeft geleid tot de conclusie dat er geen sporen van misdrijf op het lijk zijn aangetroffen. Niemand heeft zich aangemeld c.q. aangifte gedaan omtrent vermissing van deze persoon. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!