Suraj Sahadew-Lall: “Wie handelt financiële zaken PLO af?”

De voorzitter van de Surinaamse Bushoudersorganisatie (SBO), Suraj Sahadew-Lall, vraagt zich af wie belast is met de financiële coördinatie van de brandstofcompensatie binnen de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO). Vele particuliere bushouders krijgen namelijk de indruk dat Robby Boedhoe, die bekendstaat als de penningmeester van PLO, de laan is uitgestuurd. “Bij de afgelopen PLO-verkiezing was Ramon Jagernath bij acclamatie gekozen als penningmeester. Uiteindelijk zagen we dat Boedhoe degene is die de stukken tekende. Nu doen geruchten de ronde dat hij sedert woensdag niet meer belast is met de uitbetaling van de subsidie. We willen weten wat zich afspeelt binnen PLO, want nu weten de bushouders niet bij wie ze terecht moeten als het op de brandstofcompensatie aankomt”, benadrukt Sahadew-Lall in gesprek met Dagblad Suriname.
Boedhoe is nog steeds penningmeester
Om helderheid te hebben in deze zaak, confronteerde Dagblad Suriname Boedhoe met deze verwijten. Hij ontkent de ‘verhaaltjes’ die allemaal de ronde doen onder de bushouders. Of het voor hen een geruststelling zal zijn of niet, Boedhoe verzekert dat hij nog zitting neemt in het bestuur van PLO en wel in de functie die een ieder gewend is van hem: afhandeling van de financiële zaken binnen PLO. “Ik ben nog steeds belast hiermee. Omdat ik voor 6 weken uitlandig was, moest ik mijn taken overdragen. Toen ik terugkwam, was de uitbetaling al gaande. In mijn afwezigheid had de PLO-voorzitter de zaak onder controle. Daarom stelde ik voor dat hij het dan ook afrondde. Dit is dus geen reden om in ‘paniek’ te raken”, aldus Boedhoe.
KSR

error: Kopiëren mag niet!