Licentieprobleem SV Broki nog niet opgelost

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft afgelopen dinsdag de loting gehouden van de Eerste Divisie en Tweede Divisie. SV Broki, die zal uitkomen in de Eerste Divisie, vormde echter het gesprek van de avond. De promovendus heeft nog steeds zijn licentiezaken niet in orde kunnen brengen. Hierdoor zijn ze dinsdagavond niet betrokken bij de loting. In plaats van 16 ploegen hebben 15 clubs meegedaan aan de loting. Wanneer de competities precies beginnen, is niet duidelijk. Het resultaat van de loting: In de Tweede Divisie: Real Moengotapoe – Bintang Lair, Jong Aurora – KD, Flamingo – Flora, Tahiti – Deva Boys, Happy Boys – Slee Juniors. De ploeg van Junior is vrijgeloot. In de Eerste Divisie: Inter Moengotapoe – Voorwaarts, PVV – Santos, WBC – Notch, Leo Victor – SNL, Botopasi – West United, ACoconut – Papatam en Nishan 42 – Transvaal. Robinhood is voorlopig vrijgeloot.

error: Kopiëren mag niet!